Kontakta mig!

Kontakta mig och jag återkommer snarast.

Er framgång är även min framgång. Kontakten mellan mig och mina kunder baserar sig alltid på 100% förtroende.
Kontakta mig!

Varför välja mig?

  • Över 13 års erfarenhet av uppbyggnad av Internetsajter -såväl statiska som databasdrivna, online databaser, backend applikationer, e-commerce osv.
  • Vana och kapacitet att styra små som stora projekt i hamn enl. överenskommelse
  • Direkt import från Europa och fjärran östern samt samarbete med de största inhemska grossisterna
  • Tar inte mera arbeten som hinner klara av
  • Kvalitet framom kvantitet, långa kundkontakter och bred kompetensbas från en och samma leverantör

Sagt av kunder

Jari håller det han lovar. Efter köp har han i ett flertal tillfällen hjälpt oss med lugna och bra instruktioner, på distans och även hemma på plats. Även utanför kontorstid.
Kund, Kimitoön
Imponerande kundvänlighet, bred kompetens och pålitlighet. Rekommenderar gärna vidare.
Kund, Helsingfors
Vi fakturerar flera fakturor varje dag. Tryggt att ha hjälpen lika nära som närmaste telefon. På svenska och utan att kopplas vidare till någon som ändå inte känner till programmet lika väl som den som byggt det.
Kund, Vasa
Vårt skräddarsydda intranät sparar oss tid och reda pengar varje dag.
Kund, St:Karins
Sommarstugan i Hitis är aldrig mera obevakad. I telefonen eller över internet kan vi följa med vad som händer i realtid eller från inspelning. Vid inbrott alarmerar telefonen.
Kund, Helsingfors

Fjärrhjälp

Comtech remote Support

Comtech Remote Support

olika-skarmar

Presentera ditt budskap snyggt i olika medier

I praktiken gör jag alla sajter numera i sk. responsive design vilket betyder att de skalar sig automatiskt till olika upplösningar och apparater.

  • Retina-ready sajter är också nutid vilket i korthet betyder att grafiken är knivskarp även i riktigt stora upplösningar typ retina skärmar.
  • Jag gör även skräddarsydda telefonappar till Android & iphone, i vissa fall är de bättre som skalande webbsidor.
Ta kontakt så berättar jag mera!

One-stop-shop för allt inom ADB & Övervakning

En och samma ansvarsperson som på riktigt tar helhetsansvar för projektet, även på lång sikt. Det är en av hörnstenarna i min verksamhet. Vissa saker kan ordnas via underleverantörer som jag ofta haft mångårigt personligt samarbete med men jag sköter även då helheten.
Då det gäller adb-tjänster betyder det att allt från anskaffning av hårdvara, ev. garantiåtaganden, hemkörning och installationer till grundinskolning, webbsidor, online butiker och skräddarsydda datorprogram och telefonappar från en och samma leverantör.
Vid övervakning betyder det att planering, anskaffning av (rätt) hårdvara, installation, inskolning och ev. integrering i webbtjänster görs eller ätminstone handhas av mig (fysiska kabeldragningar kan dock även göras av kunden själv i förväg om så önskas).

Trött på att försöka tråckla projekten i hamn inom uppsatt tidsram och budget via flera parter som skyller på varann? Kontakta mig.