Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, palaan mahdollisimman nopeasti asiaan.

Menestyksenne on myös minun menestykseni. Yhteydenpidot minun ja asiakkaitteni välillä aina 100% luottamuksella.
Ota yhteyttä!

Miksi valita minut?

  • Yli 13 vuoden kokemus Internetsivustojen tuotannossa. Niin staattiset kuin tietokantavetoiset, online tietokannat, backend -sovellukset, e-commerce jne.
  • Kokemus ja kyky pienten ja suurten projektien loppuunviennissä sovitusti.
  • Suora tuonti Euroopasta ja kaukoidästä sekä yhteistyä suurimpien kotimaisten tukkujen kanssa.
  • Otan vastaan sen määrän työtä jota pystyn hoitamaan kunnolla.
  • Laatu ennen määrää, pitkät asiakassuhteet ja laaja osaaminen yhdeltä toimittajalta.

Asiakkaiden sanomaa

Jari pitää minkä lupaa. kaupanteon jälkeen hän on useamman kerran auttanut meitä rauhallisilla ja hyvillä ohjeilla, niin etätukena kuin paikan päälläkin. Myös työajan ulkopuolella.
Asiakas, Kemiönsaari
Vaikuttava asiakaslähtöisyys. Laaja asiantuntemus ja luotettavuus. Suositellaan mielellämme eteenpäin.
Asiakas, Helsinki
Laskutamme useita kerran päivässä. On mukava kun apu on yhtä lähellä kuin lähin puhelin. Ilman että yhdistetään henkilölle joka ei kuitenkaan tunne ohjelmaa niin hyvin kuin sen tekijä.
Asiakas, Vaasa
Räätälöity intranet:imme säästää yrityksellemme rahaa ja aikaa joka päivä.
Asiakas, Kaarina
Huvilamme Hiittisissä ei ole enää koskaan pimennossa. Puhelimessa tai netissä voimme reaaliajassa tai nauhalta seurata tapahtumia. Murron sattuessa puhelin hälyttää.
Asiakas, Helsinki

Etätuki

Comtech remote Support

Comtech Remote Support

olika-skarmar

Esittele viestisi oikein eri medioissa

Käytännössä teen nykyään kaikki internetsivustot ns. responsive design periaatteella mikä tarkoittaa että sivustot skaalautuvat automaattisesti eri resoluutioihin ja laitteisiin.

  • Retina-ready sivustot ovat myös arkipäivää mikä lyhyesti tarkoittaa että grafiikka on veitsenterävä myös oikein isoissa resoluutioissa kuten retina näytöissä.
  • Teen myös räätälöityjä puhelinsovelluksia (Android & iPhone), joskus puhelinsovellus on parempi kuin skaalautuvat nettisivut.
Ota yhteyttä, kerron miel. lisää!

One-stop-shop kaikkeen ATK:hon ja valvontaan liittyen

Yksi ja sama vastuuhenkilö joka oikeasti ottaa kokonaisvastuun projektin onnistumisesta, myös pidemmällä aikavälillä. Tämä on yksi toiminnan kulmakiviä. Jotkut asiat voidaan teettää alihankkijoilla joiden kanssa minulla on vuosien yhteistyökokemus.

ATK palvelujen kyseenollessa tämä kattaa kaiken laitetoimituksista, takuusitoumuksista, asennustöistä paikan päällä koulutuksiin, nettisivustojen suunnitteluun & toteutukseen, nettikauppojen tekoon ja räätälöityihin ohjelmistoihin ja puhelinsovelluksiin yhdeltä ja samalta toimittajalta.

Valvonnassa suunnittelut, laitetoimitukset, asennustyöt, koulutukset ja mahd. integraatiot nettipalveluihin hoidetaan ainakin kauttani ja valvonnassani. (Halutessaan asiakas voi itse tehdä kaapeloinnit).

Kyllästynyt kamppailemaan projektit loppuun asetetussa ajassa ja budjetissa useiden eri tahojen kanssa jotka kaikki syyttävät toisiaan? Ota yhteyttä minuun.