fbpx

ADB Försäljning, service & installation

Jag har under hela tiden (sedan 2001) sålt och installerat ADB-utrustning och tillbehör. Mina leverantörer är s.g.s. alla Finlands grossister och så några i Sverige och Tyskland. Vissa prylar importerar jag direkt från Asien.

Jag har under åren lärt mig att sälja kvalitet framom kvantitet. Jag har inget intresse att sälja de billigaste mest nedbantade märkena och/ eller modellerna på marknaden, jag överlåter dem gärna till diverse rabatthallar och webshoppar.

För mig är det viktigt att kunden får en bra produkt som håller länge. Inte bara för att jag är garantiansvarig för allt jag säljer (vilket jag är och sköter med stort ansvar) utan även för att en dyr dator ofta blir t.o.m. betydligt billigare i längden i alla fall. Och under hela tiden har den varit snabb och driftsäker med bekvämt tangentbord och bra monitor. T.ex. Apple produkterna har dessutom i regel ett förvånansvärt bra andrahandsvärde vilket ytterligare minskar kostnaden / år.

Jag säljer såväl Apple som Windows nya och begagnade (med fabriksgaranti) datorer. Även Linux kan vara ett alternativ att installera i en gammal seg dator som ofta blir som ny med Linux pga detta operativsystems mindre krav på hårdvaran. Linux distron finns det som känt många av, jag har med åren lärt mig vilka är de stabilaste och mest användarvänliga. Själva operativsystemet är open source och gratis.

Slutligen säljer jag även smart telefoner, såväl Apple som Android.

Allt som jag säljer så erbjuder jag både hemsinstallation och grundinskolning vid behov. Kunnig och vänlig support ges under hela prylens livstid och finns lika nära som närmaste telefon.

Mera information hittas t.ex. på adressen datadoktorn.fi

Jag

Hej! Välkommen att ta kontakt med mig. Det kostar ingenting att fråga och det kan löna sig mera än du/ni tror. Jag sänder gärna offert och uppskattad tidsram på små och större projekt. Vi hörs!

Hei. Tervetuloa laittamaan minulle viestiä. Kysyminen ei maksa mitään ja voi olla yllättävänkin kannattavaa. Lähetän mielelläni tarjouksen pienistä tai suuremmistakin projekteista. Ollaan yhteydessä!

Hi! Welcome to contact me. It costs nothing to ask and it can pay off more than you think. I’m happy to send quotes and estimated with est. time frames on small and large projects. Let’s talk!​

ADB Försäljning, service & installation 4

 

Commercetech Scandinavia Ltd 2020 ┃ Moms reg. ┃ F-signum: FI16010211

Kundinloggning

Kom till egna sidorna här