fbpx

Internet- ja muut palvelut yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille

Tyytyväiset asiakkaat vuodesta 2001

Työskentelen Internet-palvelujen kanssa ja tarjoan suurimman osan alan palveluista yli 20 vuoden kokemuksella. Alla vain osa.

Internet
Internet palvelut

❲Design. Toiminta. Tulokset❳

Programmering
Ohjelmointi

❲Kivenkovat softat❳

Tietokonetuki, myynti, huolto

❲Osaavaa apua. Nopeasti❳

Miksi valita minut?

Tominta. Kaikkialla.

Nykyään teen kaikki sivustot skaalautuvasti, eli niin että ne skaalautuvat automaattisesti eri tarkkuuksiin ja laitteisiin Tietokone, puhelin, tabletti, TV..).

Joskus kannattaa myös tehdä omat puhelin sovellukset.

Responsive design
Jag

Yksi ja sama vastuuhenkilö, joka todella ottaa kokonaisvastuun hankkeesta, myös pitkällä tähtäimellä. Se on yksi liiketoiminnan kulmakivistä. Jotkut asiat voidaan järjestää alihankkijoiden kautta, joiden kanssa olen usein tehnyt monta vuotta henkilökohtaista yhteistyötä, mutta hallinnoin aina silloinkin kokonaisuutta.
Tietokonepalvelujen osalta se tarkoittaa kaiken mahdollisesta laitteistohankinnasta, takuusitoumuksista, kotiopetuksista, verkkosivustoista, verkkokaupoista ja räätälöidyistä tietokoneohjelmista ja puhelinsovelluksia yhdeltä ja samalta palveluntarjoajalta.

Kyllästynyt yrittämään soutaa hankkeita satamaan asetetuissa aikatauluissa ja budjeteissa useiden osapuolten syyttäessä toisiaan? Ota minuun yhteyttä.

Boost your commerce 1

Kirjautuminen

Omille asiakassivuille