fbpx

ATK myynnit, huollot, asennukset

Olen koko ajan (vuodesta 2001) myynyt ja asentanut ATK-laitteita ja lisävarusteita. Toimittajani ovat lähes kaikki Suomen tukkukauppiaat ja muutama tukku Ruotsissa ja Saksassa. Jotkut tuotteet tuon suoraan Aasiasta.

Vuosien mittaan olen oppinut myymään laatua määrän sijaan. Minulla ei ole kiinnostusta myydä halvimpia, yksinkertaisimpia tuotemerkkejä ja / tai malleja, annan ne kaupat suosiolla halpahalleille.

Minulle on tärkeää että asiakas saa hyvän tuotteen joka kestää pitkään. Ei vain siksi, että olen vastuussa kaikesta myymästäni (mitä olen är och sköter med stort ansvar) utan även för att en dyr dator ofta blir t.o.m. betydligt billigare i längden i alla fall. Och under hela tiden har den varit snabb och driftsäker med bekvämt tangentbord och bra monitor. T.ex. Apple produkterna har dessutom i regel ett förvånansvärt bra andrahandsvärde vilket ytterligare minskar kostnaden / år.

Myyn sekä Apple- että Windows tietokoneita. Linux voi myös olla vaihtoehto vanhaan, hitaaseen tietokoneeseen, josta tulee usein kuin uusi Linuxilla käyttöjärjestelmän pienempien laitteistovaatimusten takia. Linux-distroja joita on kymmeniä, olen oppinut vuosien mittaan vakaimmat ja käyttäjäystävällisimmät. Itse Linux käyttöjärjestelmä on open-source ja ilmainen.

Lopuksi myyn myös älypuhelimia, sekä Applen että Android laitteita.

Tarjoan kaikkeen, mitä myyn, sekä kotiasennuksen että peruskoulutuksen. Asiantuntevaa ja ystävällistä tukea tarjoan koko tuotteen elinaiakan, ja tuki on yhtä lähellä kuin lähin puhelin.

Listietoa löytyy esim. osoitteesta datadoktorn.fi

Jag

Hej! Välkommen att ta kontakt med mig. Det kostar ingenting att fråga och det kan löna sig mera än du/ni tror. Jag sänder gärna offert och uppskattad tidsram på små och större projekt. Vi hörs!

Hei. Tervetuloa laittamaan minulle viestiä. Kysyminen ei maksa mitään ja voi olla yllättävänkin kannattavaa. Lähetän mielelläni tarjouksen pienistä tai suuremmistakin projekteista. Ollaan yhteydessä!

Hi! Welcome to contact me. It costs nothing to ask and it can pay off more than you think. I’m happy to send quotes and estimated with est. time frames on small and large projects. Let’s talk!​

ADB Försäljning, service & installation 4

 

Commercetech Scandinavia Ltd 2020 ┃ Moms reg. ┃ F-signum: FI16010211

Kirjautuminen

Omille asiakassivuille