fbpx

Talousohjelmistot

Talousohjelmisto [nimeä ei vielä julkaistu] on yli kolmen vuoden intensiivisen työskentelyn jälkeen nyt loppusuoralla. Ohjelma on erittäin monipuolinen ja silti helppokäyttöinen ja looginen. Se sisältää mm. laskutuksen, asiakasrekisterin, tuoterekisterin, taseet, sähköisen laskutuksen jne.

Ohjelmisto julkaistaan ensin Windows- ja Mac-versioina, myöhemmin myös puhelin- / tablet-sovelluksina ja online-versiona jota käytetään suoraan selaimessa.

Ohjelmisto julkistetaan aluksi Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi.

Stay tuned..

Jag

Hej! Välkommen att ta kontakt med mig. Det kostar ingenting att fråga och det kan löna sig mera än du/ni tror. Jag sänder gärna offert och uppskattad tidsram på små och större projekt. Vi hörs!

Hei. Tervetuloa laittamaan minulle viestiä. Kysyminen ei maksa mitään ja voi olla yllättävänkin kannattavaa. Lähetän mielelläni tarjouksen pienistä tai suuremmistakin projekteista. Ollaan yhteydessä!

Hi! Welcome to contact me. It costs nothing to ask and it can pay off more than you think. I’m happy to send quotes and estimated with est. time frames on small and large projects. Let’s talk!​

Ekonomiprogram 2

 

Commercetech Scandinavia Ltd 2020 ┃ Moms reg. ┃ F-signum: FI16010211

Kirjautuminen

Omille asiakassivuille