fbpx

Facebook mainonta

Facebook Instagram LogoLähes kaikki käyttävät facebookia ja / tai Instagramia (facebook omistaa Instagramin). Kun etsit tietoja näissä, keskustelet ystävien tai yritysten kanssa, kirjoitat viestejä tai kommentoit, facebook noteeraa tämän automaattisesti ja rakentaa meille profiilin kiinnostuksemme mukaan jne. Tämä on hinta jonka "maksamme" Facebookin ja sen sivupalveluiden Whatsappin ja Instagramin maksuttomasta käytöstä.

Kun käytämme myös omaa nimeämme, asuinpaikkaamme, kiinnostuksen kohteitamme jne. ja kirjaudumme sisään eri kohteissa se tarkoittaa, että Facebook voi näyttää mainoksia automaattisesti hyvin tarkkaan valituille ihmisille jotka etsivät tiettyjä tuotteita tai palveluita tai liikkuvat tietyissä paikoissa maantieteellisesti. Tämä tarkoittaa että mainokset Facebookissa ovat erittäin tarkkoja ja siten tehokkaita. -Eikä vähiten kustannustehokkaita.

Ensin valitaan mitä halutaan saavuttaa, halutaanko myydä palvelua tai tuotetta, tarjota asennettavan sovelluksen tai vaikka aloittaa keskustelun messengerissä jne.?

Tämän jälkeen valitaan kohderyhmä jolle mainos näytetään. Tässä facebook on ylivoimainen. Voit piirtää kartalle ympyröitä, joissa mainos näytetään maantieteellisesti, valita kielen, iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteet, käyttäytymisen jne.

Sitten valitaan missä, miten ja millaisia ​​mainoksia halutaan näyttää. Myös tässä valinnat ovat hyvin yksityiskohtaisia. Voit valita näytettävän vain Instagramissa, vain Messengerissä, vain facebook-sivupalkissa tai syötteessä tai kaikissa näissä.

Lopuksi valitset budjetin, esim. niin ja niin monta euroa olet enintään valmis maksamaan päivässä. Voit avata ja sulkea facebook-mainoksesi helposti selaimessasi olevan yksinkertaisen on-off painikkeen avulla.

 

Haluatko mainostaa facebookissa tai Instagramissa tai molemmissa yhtä aikaa? Olkaa yhteydessä!.

Jag

Hej! Välkommen att ta kontakt med mig. Det kostar ingenting att fråga och det kan löna sig mera än du/ni tror. Jag sänder gärna offert och uppskattad tidsram på små och större projekt. Vi hörs!

Hei. Tervetuloa laittamaan minulle viestiä. Kysyminen ei maksa mitään ja voi olla yllättävänkin kannattavaa. Lähetän mielelläni tarjouksen pienistä tai suuremmistakin projekteista. Ollaan yhteydessä!

Hi! Welcome to contact me. It costs nothing to ask and it can pay off more than you think. I’m happy to send quotes and estimated with est. time frames on small and large projects. Let’s talk!​

Facebook annonsering 1

 

Commercetech Scandinavia Ltd 2020 ┃ Moms reg. ┃ F-signum: FI16010211

Kirjautuminen

Omille asiakassivuille