fbpx

Saitti ylläpitopalvelut

Verkkosivustonne on valmis, se on optimoitu nopeudelle, toimii yhtä hyvin puhelimessa, tabletissa, tietokoneessa kuin älytelevisiossakin, se on hakukoneoptimoitu (joskus kestää viikonkin ennen kuin tämä alkaa näkyä ja saittinne nousta sijoituksissa). Nyt on tärkeää varmistaa, että sivusto pysyy terveenä ja online ja että se toimii optimaalisesti tehden työtä puolestanne 24/7 ympäri vuoden.

Maintenance
         Huolto on välttämätön jotta kaikki toimisi pitkällä aikavälillä.

Internet elää jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että webhotellien palvelinohjelmistoja päivitetään jatkuvasti ja moduuleja, tietokantoja ja koodiversioita päivitetään vieläkin useammin. Siksi sivustosta on huolehdittava jotta se toimisi aina optimaalisesti ympäri vuorokauden, että tilaukset tai viestit varmasti saapuvat perille sähköpostiin (ja myös rekisteröityvät tietokantaan), tietoturvapäivitykset on asennettu, varmuuskopiot tarkistettu, sivusto optimoitu hakukoneiden ( kuten Google & Bing) jatkuvasti muuttuviin kriteereihin, sivuston SSL-varmenne on voimassa (https: //…) jne.s://…) osv.

Jos verkkosivustoa ei päivitetä, se hakkeroidaan ennemmin tai myöhemmin. Se voi johtaa verkkopalvelun välittömään sulkemiseen ja pahimmassa tapauksessa verkkotunnuksenkin sulkemiseen jolloin myös sähköposti lakkaa toimimasta. Tartunnan saaneen sivuston pelastaminen on melkein mahdotonta tekemättä täysin uutta sivustoa alusta; varmuuskopiot saastuvat yleensä myös.

Tarjoan täydellistä ylläpitopalvelua jatkuvilla raporteilla verkkosivustostanne seuraavasti:

 • Kaikkien moduulien päivitys, tietoturvapäivitykset ja muut mahd. päivitykset koodissa.
 • Plug-in-moduulien korvaaminen uudemmilla, paremmilla ja tehokkaammilla, kun sellaiset julkaistaan ja on osaltani testattu ja hyväksi todettu.
 • Kaikkien lomakkeiden toimitusvarmistus.
 • Sisäisten ja ulkoisten linkkien varmistus.
 • Tietokannan optimointi.
 • 24/7/365 sivuston online-seuranta. Saan heti sähköpostitse ilmoituksen, jos sivusto on alhaalla.
 • Ostotapahtuman ja tarjouspyynnön varmistus mahd. nettikaupassa.
 • Jokaöisen varmuuskopiointitoiminnon tarkistus, että kaikki toimii kunnolla ja varmuuskopiointi ajetaan automaattisesti joka yö ja myös sisältää tarvittavat palautustiedot riittävän kauan taaksepäin.
 • Joskus pieniä päivityksiä esimerkiksi tekstissä niin että sivusto "elää" hakukoneille.
 • Raportti kävijöiden lukumäärästä, mitkä sivut / tuotteet / blogi-viestit / uutiset herättivät eniten kiinnostusta kauden aikana. (Sisältyy raporttiin, jonka lähetän teille.)
 • Palvelinlokien läpikäynti, tarvittaessa toimia ja sisällytetään silloin myös raporttiin.
 • Jatkuva SEO optimointi (hakukone optimointi).
 • Muuta mitä voi ilmetä.
 • Mitä useammin tarkistetaan, sitä vähemmän asiat ehtivät muuttua ja sitä vähemmän työtä mahd. ongelmia on korjailla. Sitä korkeammalla "tehokkuudella" päivityksillä on myös vaikutuksia hakutuloksiin esim. Googlessa ja Bingissä.
  Mm. tämän takia kk-hinnat ovat alhaisemmat mitä useammin saitti läpikäydään.

 

Jokainen tällainen "palveluvierailu" johtaa raporttiin, joka lähetetään teille sähköpostitse ja joka sisältää mm. monipuolisen vierailutilaston mistä ilmenee vierailijoiden lukumäärä kauden aikana, mitkä sivut ovat eniten kiinnostaneet, kuinka vierailijat löysivät sivun, mistä vieraat tulevat maantieteellisesti, kieli, käyttöjärjestelmä, tietokone / levy / puhelin jne. mm. ja myös palvelinlokeja ja mitä tarvittaessa tehtiin.

Hinnat sisältävät yllämainitut kohteet. Mahd. sisältöpäivitykset/ sivustomuutokset eivät sisälly ylläpitopaketteihin. 

Säännöllisyys Hinta / kerta (alv 0%)
Kuukausittain € 20:- / kerta
Joka toinen kuukausi € 35:- / kerta (tavallisin vaihtoehto)
Joka kolmas kuukausi € 45:- / kerta
Joka kuudes kuukausi € 70:- / kerta

Yhteenvetona, verkkosivustonne on sijoitus joka lisää näkyvyyttänne, lisää myyntiä ja taloudellista lisäarvoa moninkertaisesti kustannuksiin verrattuna useina vuosina eteenpäin.

Säännöllisellä huolto ohjelmalla taatte optimaalisen tuoton sijoituksellenne.

 

kysymyksiä? Olkaa yhteydessä!!

Jag

Hej! Välkommen att ta kontakt med mig. Det kostar ingenting att fråga och det kan löna sig mera än du/ni tror. Jag sänder gärna offert och uppskattad tidsram på små och större projekt. Vi hörs!

Hei. Tervetuloa laittamaan minulle viestiä. Kysyminen ei maksa mitään ja voi olla yllättävänkin kannattavaa. Lähetän mielelläni tarjouksen pienistä tai suuremmistakin projekteista. Ollaan yhteydessä!

Hi! Welcome to contact me. It costs nothing to ask and it can pay off more than you think. I’m happy to send quotes and estimated with est. time frames on small and large projects. Let’s talk!​

Sajt underhåll 1

 

Commercetech Scandinavia Ltd 2020 ┃ Moms reg. ┃ F-signum: FI16010211

Kirjautuminen

Omille asiakassivuille