fbpx

Google mainonta

Google AdsVerkkomainonta Googlessa, "Google Ads" (ja esimerkiksi facebookissa), ovat mainontamenetelmiä, jotka ovat monien kannalta kannattavimpia sijoitettua summaa kohti.

Mikä sitten on Google Ads? Palvelu käynnistyi jo vuonna 2000, jolloin sen nimi oli Google AdWords. Google Ads on maailman suurin digitaalinen mainostyökalu. Mainokset ovat Google-tulossivun ylä- tai alareunassa. AdWords-mainokset erottuvat tavallisista hakutuloksista niin, että voit maksaa näkyäksesi yläosassa ja maksat vain, kun joku todella napsauttaa mainostasi.

Mainonta kattaa monia erilaisia kampanjatyyppejä, kuten hakutulosmainontaa, näyttömainontaa ja videomainontaa.

Esimerkiksi näyttömainos näyttää kuvamainokset sivuilla ja palveluissa, jotka ovat osa Google Display -verkostoa. Näyttömainokset ovat perinteisesti kuvabannereita. Mainoksia voidaan käyttää myös videomainontaan YouTube-videoissa.

Google Ads -palvelussa on myös useita erilaisia työkaluja mainosten suunnitteluun. Esimerkkejä ovat avainsanojen suunnittelija ja tavoitussuunnittelija mainoksesi saavuttamisen ennustamiseksi, esim. maantieteellisesti tai kielen mukaan.

Paljonko mainonta maksaa? Kysymykseen on vaikea antaa selkeää vastausta. Google Ads on erittäin monimutkainen työkalu, ja hinta riippuu monista tekijöistä, kuten päiväbudjetista, avainsanan napsautuskustannuksista, toimialasta, hakutyypeistä jne. mm.
Jos budjetti on liian pieni, tuloksia ei saavuteta ollenkaan, jolloin kannattaa investoida enemmän kuukauden ajan ja sitten pitää taukoa.

Lisää informaatiota löytyy Googlen omilta sivuilta: https://ads.google.com/home/

Entä mikä on sitten Google AdSense?

Google AdSenseGooglen AdSense-ohjelman avulla verkkosivustojen omistajat voivat ansaita rahaa integroimalla muiden ihmisten Google-mainosverkoston mainokset sivustoonsa. Jokainen, jolla on oma verkkosivusto, voi alkaa näyttämään mainoksia sivustollaan ja ansaita siten rahaa näistä mainoksista.

Sivuston omistaja ansaitsee sekä niin, kuinka monta kertaa mainos on näytetty sivulla, ja enemmän jos mainosta klikattiin.

Ei kannata itse klikata sivustollaan olevia mainoksia tai pyydellä tuttaviaan tekemään niin. Googlella on erittäin älykäs tekniikka, joka havaitsee sen.

Lisää informaatiota löytyy Googlen omilta sivuilta: https://www.google.com/adsense/start/

Haluatko mainostaa Google Ads -palvelulla tai ottaa Google Adsense käyttöön sivuillasi? Olkaa yhteydessä!.

Jag

Hej! Välkommen att ta kontakt med mig. Det kostar ingenting att fråga och det kan löna sig mera än du/ni tror. Jag sänder gärna offert och uppskattad tidsram på små och större projekt. Vi hörs!

Hei. Tervetuloa laittamaan minulle viestiä. Kysyminen ei maksa mitään ja voi olla yllättävänkin kannattavaa. Lähetän mielelläni tarjouksen pienistä tai suuremmistakin projekteista. Ollaan yhteydessä!

Hi! Welcome to contact me. It costs nothing to ask and it can pay off more than you think. I’m happy to send quotes and estimated with est. time frames on small and large projects. Let’s talk!​

Google annonsering 1

 

Commercetech Scandinavia Ltd 2020 ┃ Moms reg. ┃ F-signum: FI16010211

Kirjautuminen

Omille asiakassivuille